Skip to main content
transportfirma

Eksportfirma og hvordan du kommer i gang

International handel er en af ​​de varme industrier i det nye årtusind. Men det er ikke nyt. Tænk Marco Polo. Tænk de store campingvogne i den bibelske tidsalder med deres last af silke og krydderier. Tænk endnu længere tilbage til forhistoriske mand handel og salt med fjerne stammer. Handel eksisterer, fordi en gruppe eller et land har en levering af noget vare eller varer, der efterspørges af en anden. Og da verden bliver mere og mere teknologisk avanceret, når vi skifter på subtile og ikke så subtile måder hen imod en verdensdags tænkemåde, bliver den internationale handel mere og mere givende, både hvad angår fortjeneste og personlig tilfredshed. Hvad er der inde Introduktion Målgruppe Opstartsomkostninger Indkomst og fakturering operationer Marketing Ressourcer Flere artikler om import / eksport transportfirma » Importerer er ikke kun for de lone footloose eventyrtyper, der overlever ved deres wits og deres tænder. Det er en stor forretning i disse dage – i takt med en årlig $ 1,2 billioner i varer, ifølge US Department of Commerce. Eksporten er lige så stor.

Eksportvirksomheder er en vigtig del

På et år alene eksporterede amerikanske transportfirma 772 mia. Dollars i varer til mere end 150 fremmede lande. Alt fra drikkevarer til kommoder – og en svimlende liste over andre produkter, du måske aldrig forestiller dig som globalt merchandise – er retfærdigt spil for den kloge erhvervsdrivende. Og disse produkter købes, sælges, repræsenteres og distribueres et sted i verden på daglig basis.

Men import / eksport-området er ikke det eneste firma i konglomeratfirmaet, ifølge de amerikanske handelsministerier, udgør de store gutter kun omkring 4 procent af alle eksportører. Hvilket betyder, at de andre 96 procent af eksportørerne – løveandelen er små outfits som din vil være – når du er ny, i det mindste.

Relateret: De 15 mest populære online betalingsløsninger

Champagne og kaviar

Hvorfor importeres så stor forretning i USA og rundt om i verden? Der er mange grunde, men de tre vigtigste koger ned til:

Tilgængelighed: Der er nogle ting, du bare ikke kan vokse eller gøre i dit hjemland. Bananer i Alaska, for eksempel mahogni tømmer i Maine, eller Ball Park frankere i Frankrig.

Eksportvirksomheder er gode af forskellige årsager

Cachet: Mange ting, som kaviar og champagne, pakker mere cachet, mere af et “billede”, hvis de importeres snarere end hjemmevoksne. Tænk skandinaviske møbler, tysk øl, fransk parfume, egyptisk bomuld. Selv når du kan gøre det hjemme, ser det ud til at det er mere klassisk, når det kommer fra fjerne kyster.

Pris: Nogle produkter er billigere, når de indføres fra ud af landet. Koreansk legetøj, taiwansk elektronik og mexicansk beklædning, for at Rattle off et par, kan ofte fremstilles eller samles i udenlandske fabrikker til langt mindre penge end hvis de blev lavet på hjemmebane.

Bortset fra cachet-varer eksporterer lande typisk varer og tjenesteydelser, som de kan producere billigt og importere dem, der produceres mere effektivt et andet sted. Hvad gør et produkt billigere for en nation at fremstille end en anden? To faktorer: ressourcer og teknologi. Et land med omfattende olieressourcer og raffinaderiets teknologi eksporterer f.eks. Olie, men må måske importere tøj.

Relateret: De 15 mest populære online betalingsløsninger

Forskellige transportfirmaer

Lad os først tage et kig på spillerne. Mens du har dine importører og dine eksportører, er der mange variationer på hovedtemaet:

Please follow and like us: